uk flagEnglish

NL vlagNL

 

Witnesses of Words - Het Boek

 

 

Witnesses of Words is het unieke boek dat ik heb geschreven over vintage microfoons en hun geschiedenis en ontwikkeling in de twintigste eeuw.

Het is het énige boek dat er bestaat over vintage microfoons en de recensies in binnen en buitenland zijn juichend.

Het heeft me ruim zes jaar gekost om het te maken en het bevat informatie over meer dan 400 microfoons, allen uit mijn eigen collectie. Ze worden getoond met foto's en een schat aan andere informatie: anekdotes, posters, flyers en nog veel meer.

Ik heb uitgebreid onderzoek gedaan naar hun oorsprong, de productie en het gebruik en ik durf te zeggen dat er geen boek bestaat zoals dit in de wereld. Nooit eerder was deze informatie zo gemakkelijk toegankelijk.

De geschiedenis van de microfoons is gekoppeld aan belangrijke personen uit de twintigste eeuw, de woorden die ze er in spraken en bepalende gebeurtenissen van de eeuw.

Samen presenteren ze een blik op de geschiedenis van de afgelopen tijd; het was minder dan honderd jaar geleden dat de eerste radio-programma's werden gemaakt, grote massa bijeenkomsten plaatsvonden en propaganda voor het eerst de oren van miljoenen mensen bereikte. Het zou de wereld voorgoed veranderen.

Een impressie van het boek kan worden bekeken op de bijbehorende website:

witnessesofwords.com

Het is een luxe editie, met 136 pagina's, het formaat is 300 x 240 mm.

Het kan hier worden besteld via de website.

Ik hoop van harte dat velen zullen genieten van het boek en mijn fascinatie voor vintage microfoons zullen delen.

Marco C. van der Hoeven

 

WOW boek voorkant

WOW achterkant